ISO 21187:2021
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
23 فبراير 2021
·
Milk — Quantitative determination of microbiological quality — Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results
ملفات الوثيقة ISO 21187:2021
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO 21187:2021
This document gives guidelines for the establishment of a conversion relationship between the results of an alternative method and an anchor method, and its verification for the quantitative determination of the microbiological quality of milk.
NOTE The conversion relationship can be used a) to convert results from an alternative method to the anchor basis or b) to convert results/limits, expressed on an anchor basis, to results in units of an alternative method.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 23124:2024
مواصفة قياسية دولية
Surface chemical analysis — Measurement of lateral and axial resolutions of a Raman microscope
ISO 7151:2024
مواصفة قياسية دولية
Surgical instruments — Non-cutting, articulated instruments — General requirements and test methods
ISO/TS 32004:2024
مواصفة قياسية دولية
Document management — Portable Document Format — Integrity protection in encrypted documents in PDF 2.0
ISO 6916-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Flexible cellular polymeric materials — Sponge and expanded cellular rubber products — Part 2: Specification for mouldings and extrusions